Veronika Kotnik: 031 441 982 pdravnenakoroskem@pzs.si

Spoštovani člani PD Ravne na KoroškemKer je zopet napočil zimski čas, je s seboj prinesel tudi dežurstvo na naši koči na Naravskih Ledinah.
Kot veste dežurstva ob vikendih izvajamo člani društva. Ker nas je premalo, da bi lahko v polni meri pokrivali vse vikende, vas vabimo da se priključite naši ekipi in tudi vi »raskirate« kakšen prosti vikend v ta namen. Velika škoda bi bila, če koča v zimske času sploh  ne bi bila odprta….. škoda za planince, škoda za kočo in škoda za planinsko društvo in vse nas člane.
Torej, če bi našo ekipo povečali vsaj za dva ali tri pare, bi lahko vikende opravili tako, da potem tudi  vsi "dežurajoči"  pari ne bi bili preveč obremenjeni.

Za dežurstvo na koči ne potrebujete posebnega znanja. Hrane ni potrebno kuhati ( je pripravljena). Strežemo pa pijačo in tople napitke.
Potrebno je minimalno znanje računalništva ( blagajna je preprosta), kurjenje na drva (tudi to je preprosto)  in lasten prevoz do koče.
Dežura se v soboto in nedeljo od 8h do 16h…. zato tudi ni potrebno prespati na koči. Lahko pa, kar je še posebno doživetje!
Eden sam dežurstvo težko opravi, zato sta potrebna vsaj dva.  S seboj povabite družinske člane ali pa se dogovorite člani med seboj ali pa se kdo priključi komu. Če pa kdo koga pozna, ki bi to delal, pa ga tudi obvestite o tem.

Če imate še kakšno vprašanje preden se odločite in tudi potrditev vaše odločitve, to sporočite GOSPODARJU KOČE ….. Miran Mlakar  041-563-174 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Lepo se imejte ….. in javite se!
Skupaj bomo dežurstva opravili odlično!

30.10.2019                                                                                                        UO PD Ravne na Koroškem

DELOVNI ČAS

Koča je odprta VSAK DAN. Vabljeni!

NOVICE

Naročite se na naše novice, kjer vas bomo obveščali o pomembnih novicah o koči in pohodih