Veronika Kotnik: 031 441 982 pdravnenakoroskem@pzs.si

PLANINSKO DRUŠTVO RAVNE NA KOROŠKEM VABI

 Na planinski pohod: VREMŠČICA (1027m)

Odhod bo v soboto 30.3. 2019 ob 5.00 uri s parkirišča pri občini na Ravnah na Koroškem. Skupaj se bomo preko Ljubljane po avtocesti odpeljali do Divače in nato do Famelj (390m), kjer bo izhodišče za našo pot. Tri ure zmerne hoje nas bo pripeljalo do vrha, kjer ni koče ali druge možnosti za okrepitev, zato bo vse odvisno od naših nahrbtnikov. Vračali se bomo po drugi poti, s sestopom v Senožeče. Skupni čas hoje 4-5 ur, pot pa je lahka. Vzemite si čas, ker ne bomo hiteli!

Osebna oprema:

dobri pohodni čevlji, vetrna in dežna oblačila, zaščita pred soncem (faktor krema, sončna očala, pokrivalo), planinska izkaznica, osebna izkaznica

Tehnična oprema:

pohodne palice - PRIPOROČENO

 Opombe:

Zaloge tekočine za celotno pot imejte v nahrbtniku. Možnost polnjenja tekočine in toplega obroka bo le na koncu poti, v Senožečah. Ne pozabite na knjižice SPP – ŽIG!!!!

Info in prijave:

Za dodatne informacije me lahko pokličete vsak dan po 15 uri. Število udeležencev omejeno na 15. Prijave sprejemam do torka 26.3.2019, oziroma do zasedbe mest.

Vodja izleta:

Jana Potočnik, tel: 041-364-923, email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 Ravne na Koroškem; 18.3.2019

                    

DELOVNI ČAS

Koča je odprta VSAK DAN. Vabljeni!

NOVICE

Naročite se na naše novice, kjer vas bomo obveščali o pomembnih novicah o koči in pohodih